Benvolgut/da,

Com a president, em complau donar-te la benvinguda a ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya – GrausTIC i desitjar-te la millor de les experiències amb nosaltres.

Des del 2 de novembre de 2016, data en què em van escollir per representar GrausTIC, tinc la il·lusió que l’Associació desenvolupi moltes activitats i, especialment, adaptar-les a les noves tecnologies tot dotant al col·lectiu d’associats de les infraestructures necessàries per crear una associació global que empari tots els experts en TIC.

Aquest objectiu requereix d’un esforç col·lectiu; tots formem part de l’associació i és deure comú aportar totes aquelles idees i solucions que puguin millorar el projecte en el seu dia a dia i que, per tant, suposin un major benefici de tots els associats.

Personalment, és un gran repte trobar-me al cap de l’Associació en aquesta primera etapa del seu nou camí, i el meu desig és ajudar a convertir aquesta idea en una eina d’utilitat per a tots, una eina que millori la nostra comunicació, la nostra formació i que, en definitiva, converteixi el col·lectiu de GrausTIC en una verdadera comunitat.

Com a membre de l’Associació, estaràs informat de tot el que pugui ser del teu interès: actualitat, agenda, borsa de treball, cursos de formació, convenis, seminaris, etc. i podràs gaudir de tots els serveis comuns de l’Associació: dinars amb personalitats rellevants, convenis, etc, així com beneficiar-te de les iniciatives i serveis de GrausTIC adreçats als membres de l’Associació.

Per tot això et convidem a pertànyer a GrausTIC i estem a la teva disposició pel que necessitis.

Una cordial salutació.

Dani Pujol Bel

President de GrausTIC

 


Junta de govern

[/vc_column]

President

Dani Pujol Bel

Josep Ramón Ferrer

Vicepresident 1r Institucional

Josep R. Ferrer i Escoda

Lluís Termes

Vicepresident 2n Institucional

Lluís Termes Jorba

Tresorer

David López López

Secretari general

Robert Barti Domingo

Vocal

Sergi Amigó Gil

Vocal

Chema Chaqués

Vocal

Ignasi Riu Riu

Vocal

Marcos Faúndez Zanuy

Vocal

Lluís Llimargas Pedrós

Vocal

Jaume Moreno


consell assessor

[/vc_column]


Patrocinadors Gold

logo-presidencia_file
diputacion-barcelona
ayuntamiento-barcelona
fhios
orange
telefonica
cisco-512_file
cisco-512_file

Adherits a

logo APTICC

Col·laborem amb

logo tecnonews
Banc de Sabadell